UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Coca-Cola HBC FOP Vesti

Predstavljamo: Nina Elezović, članica Upravnog odbora Foruma za odgovorno poslovanje

2 min read
Podeli

Nina Elezović ponovo je izabrana da bude deo Upravnog odbora Foruma za odgovorno poslovanje (FOP).

U kompaniji Coca-Cola HBC Srbija, Nina Elezović se nalazi na funkciji direktorke korporativnih poslova i održivosti. Svoje bogato iskustvo iz oblasti komunikacija, odnosa sa javnosti, vođenja projekata i kampanja, gradila je u nekoliko velikih kompanija, a u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija je skoro 8 godina.

O društveno odgovornom poslovanju kompanije Coca-Cola HBC Srbija, članica UO Foruma je rekla: ,,Kroz otvoreni dijalog, praćenje, evaluaciju i transparentno izveštavanje o rezultatima realizovanih projekata, nastojimo da gradimo kredibilitet i međusobno poverenje sa zajednicom u kojoj poslujemo. Poslujemo u skladu sa etičkim standardima na odgovoran i održiv način. Za nas je društveno odgovorno poslovanje mnogo više od ulaganja u zajednicu. Trudimo se da naše ulaganje i podrška zajednici budu od stvarne vrednosti za samu zajednicu, što i postižemo i validiramo kroz otvoreni i kontinuirani dijalog.’’

Kako je ova kompanija dugogodišnja članica Foruma, Nina Elezović je učestvovala u velikom broju događaja, inicijativa i projekata u organizaciji mreže. ,,Partnerstva su veoma važna komponenta uspostavljanja stabilnih praksi društveno odgovornog poslovanja, a FOP kao takav ima izuzetno značajnu ulogu u uspostavljanju i održavanju mreže koja omogućuje povezivanje poslovnih lidera, razmene iskustava kao i međusektorskog povezivanja’’, istakla je članica Upravnog odbora.

Vodeći se krilaticom “Bolji biznis za bolje društvo”, Forum za odgovorno poslovanje okuplja kompanije koje doprinose razvoju društva kroz principe održivog razvoja i podstiče biznis sektor da bude aktivan i pouzdan partner zajednice u kojoj posluje. Forum osnažuje kompanije da posluju u skladu sa principima održivosti, odgovornosti i etike, i kroz sinergiju resursa i znanja doprinosi sprovođenju dobrih poslovnih praksi koje donose pozitivan i merljiv društveni uticaj. Članice Foruma za odgovorno poslovanje su: A1, Atlantic grupa, Bambi, Banca Intesa, Belgrade Airport, Bosis, B92, Coca-Cola HBC Srbija, Delhaize Serbia, Delta Holding, Direct Media, Elixir group, Erste Bank, Eurobank Direktna, Gecić law, Lidl Srbija, Manpower Group, Moravacem, Nelt Co, Nestlé Adriatic S, Nordeus, OTP Banka, PepsiCo, Represent Communications, Telekom Srbija, Telenor, TITAN Cementara Kosjerić, UniCredit Bank.

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link