UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Akademija poslovnih veština FOP Vesti

Sjajni rezultati programa Akademija poslovnih veština

1 min read
Podeli

Beograd, 7. oktobar 2015. – Kroz program predavanja za organizacije i socijalna preduzeća – Akademija poslovnih veština, do sada je podržano 66 učesnika iz 41 organizacije i socijalnih preduzeća. Šest volontera, od čega tri predavača i tri saradnika, iz kompanija EY, Delta Holding i Erste Banka, doniralo je zajednici 37 sati rada kroz pripremu i realizaciju 4 treninga koja su se desila u aprilu, junu, avgustu i septembru 2015.

Akademija poslovnih veština je program predavanja  koji organizacijama i socijalnim preduzećima omogućava da steknu biznis znanja i veštine od iskusnih biznis profesionalaca-volontera. Program su pokrenuli Smart kolektiv i Forum za odgovorno poslovanje uz  podršku USAID-a.

Iskustvo inicijatora programa, organizacije Smart kolektiv, bazirano na dugogodišnjem radu sa organizacijama i  socijalnim preduzećima, pokazuje da, iako ona imaju stručna znanja u oblastima kojima se bave, često nedostaju poslovne veštine kako bi bile efikasnije, vidljivije i bolje zastupale javne interese.

Program Akademije spaja potrebe za razvojem civilnog sektora sa resusima koje kompanije mogu da ponude društvu kroz njihov najvredniji resurs, a to su znanja i veštine njihovih zaposlenih.

Program je otvoren tokom cele za godine za zainteresovane organizacije i socijalna preduzeća, i u okviru programa učesnici mogu steći znanja iz sledećih oblasti: finansije, upravljanje ljudskim resursima,  marketing i komunikacije, prodaja i odnosi sa klijentima i tehnologija za biznis. Zainteresovane organizacije se mogu prijaviti ovde.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link