UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Volontiranje

Stručni žiri odabrao dobitnike Nacionalne nagrade za volontiranje 2018

1 min read
Podeli

Beograd, 23. novembar 2018. – Danas su članovi stručnog žirija Željka Topalović, UNDP Serbia; Bojana Selaković, Gradjanske Inicijative; Mila Zavođa, ADAM studio; Žarko Stepanović, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i Ana Milenić, EU Delegacija u Srbiji odabrali dobitnike Nacionalne nagrade za volontiranje, koju dodeljuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv.

Volonterski rad jača zajedničke vrednosti i solidarnost u zajednici, povezuje ljude različitih nacionalnih i socijalnih statusa i pruža mogućnost za izgradnju boljeg i inkluzivnijeg društva. Volonterski rad čini razliku u životima ljudi – kako onih kojima je pomoć potrebna, tako i onih koji je pružaju. U tom kontekstu, Nagrada za volontiranje dodeljuje se s ciljem da oda priznanje organizacijama i pojedincima koji su posvetili svoje vreme i veštine unapređenju života drugih ljudi.

Kroz Nacionalnu nagradu za volontiranje biće nagrađeni različiti oblici volontiranja koji su realizovani u prethodnih godinu dana na teritoriji Republike Srbije, i to:

  • Najbolja volonterska akcija
  • Program dugoročnog volontiranja
  • Program korporativnog volontiranja 
  • Volonter godine

Sa velikim nestrpljenjem čekamo 5. decembar, međunarodni Dan volontera kada ćemo uručiti nagrade svim dobitnicima.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link