UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP

Uticaj poslovnog sektora na dečija prava

1 min read
Podeli

Uticaj poslovnog sektora na dečija prava

Beograd, 26. februar 2014. – Za predstavnike kompanija članica Foruma poslovnih lidera Srbije. održana je prezentacija na temu “Uticaj poslovnog sektora na dečija prava“ 26. februara u Hotelu Square nine.  

Vesna Savić-Đukić, Šef odseka za odnose sa privatnim sektorom, predstavila je stanje dece u Srbiji, UNICEF-ovu strategiju za društveno odgovorno poslovanje sa fokusom na decu, kao i Vodič za kompanije „Deca su svima važna“ koji definiše načine na koji poslovni sektor može poštovati i podržavati ostvarivanje prava deteta kroz svoje osnovne poslovne aktivnosti.

U skladu sa misijom da promovišu društveno odgovorno poslovanje i iniciraju otvoren razgovor o ulozi biznisa u društvu, Forum poslovnih lidera Srbije i Smart kolektiv pokrenuli su seriju konsultativnih sastanaka na različite teme iz oblasti društveno odgovornog poslovanja. Konsultativni sastanci deo su šire inicijative promovisanja međusektorske saradnje koji se sprovodi uz podršku USAID-a i Instituta za održive zajednice u okviru programa ”Građansko društvo za budućnost”.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link