UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Google mentoriše srpske startape – Prijave za Launchpad Start do 22. oktobra

1 min read
Podeli

Beograd, 15. oktobar 2018. – Kompanija Google početkom novembra dolazi u Beograd, gde će organizovati Google Launchpad, celonedeljni program obuke namenjen startapima u ranoj fazi razvoja. Događaj koji će biti održan od 5. do 13. novembra realizuju Google Launchpad, Google-ov globalni program akceleracije i podrške startapima, i Startit.

Kroz ovaj program, Google je izabrao 50 međunarodnih stručnjaka koji će pomoći izabranim preduzetnicima da brže i kvalitetnije unaprede svoj biznis, navode iz Startit-a.

Tokom pet dana intenzivnog rada, timovi će naučiti kako da uspešnije predstave i promovišu svoj proizvod, dobiće savete o prikupljanju neophodnih sredstava za finansiranje, saznaće kako da izaberu prave ljude za svoj tim, a biće reči i o mnogim drugima temama koje su ključne za građenje uspešnih kompanija.

Timovi koji prođu kroz ovaj program biće bliži i Google-ovom globalnom akcelerator programu, globalnoj mreži mentora i startapa, i svim prednostima koje on pruža. Pored toga, najbolji timovi sa beogradskog Launchpad Starta dobiće priliku da besplatno učestvuju u sedmoj generaciji Startitove Startap akademije, najuspešnijeg regionalnog programa obuka za startape.

Učešće na Google Launchpadu je besplatno i namenjeno je pre svega startapima koji su u ranoj fazi, imaju spremnu prvu verziju proizvoda i spremni su za rad, navode organizatori.

Prijave su otvorene do 22. oktobra.

Izvor: eKapija.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link