UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Kompanija Canon donacijom iz Selfieless kampanje obezbedila odlazak 20 mališana na more

2 min read
Podeli

Beograd, 24. jul 2017. – Kompanija Canon je u okviru kampanje pod nazivom Selfieless ove godine donirala 1 milion eura za podrškuCrvenomkrstu, a deo tog novca opredeljen je za program „Promocija humanih vrednosti“ kroz koji su Crveni krst Srbije i kompanija Canon obezbedili boravak u svom odmaralištu u Baošićima za 20 mališana, korisnika narodnih kuhinja i humanitarne pomoći iz udaljenih seoskih sredina.

U Dečijem odmaralištu „Krista Đorđević“ u Baošićima, trenutno boravi oko 250 dece sa ugroženim socijalnim statusom, a o realizaciji programa letnje škole tokom sezone brine 55 mladih volontera Crvenog krsta iz 25 organizacija. Mladi volonteri za decu u odmaralištu realizuju brojne radionice edukativnog, ali i zabavnog tipa, a ove godine i kompanija Canon je svojim aktivnostima dala doprinos ovom segmentu rada odmarališta, pa su tako za decu organizovane radionice fotografije i filma na kojima su mališani imali priliku da nauče da koriste digitalne fotoaparate i kamere, upoznaju se sa osnovnim tehnikama digitalne fotografije i naprave svoja mala umetnička dela.

Prošle godine pokrenuli smo dobrotvornu kampanju kroz koju kompanija Canon želi da inspiriše mlade naraštaje koji sve više koriste uređaje moderne tehnologije da okrenu svoje kamere od sebe i fokusiraju se na druge, a da, umesto selfija, fotografije koje snimimo budu #selfieless. Drago nam je da kampanja i dalje živi, kao i da smo još jednom pokazali da jedno dobro delo vodi ka drugom. Zahvaljujući Crvenom krstu Srbije donacija je na pravi način realizovana, a mališani su prezadovoljni, što nam je i bio osnovni cilj”, kaže Katarina Vučković, Marketing Professional u Canon CEE GmbH predstavništvu u Srbiji.

Kompanija Canon svoju filozofiju Kyosei na globalnom nivou predstavlja kroz viziju zajedničkog delovanja svih ljudi, bez obzira na rasu, političke stavove, pol, mogućnosti, religiju ili kulturu, sa idejom da se promovišu dobra dela, a saradnja sa Crvenim krstom je samo jedna od njih.

Izvor: advertiser-serbia.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link