UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Konkurs za Divac omladinske fondove – Kuršumlija i Užice

1 min read
Podeli

Beograd, 22. oktobar 2015. – Otvoren je konkurs za predloge projekata Divac omladinskom fondu. Na konkurs mogu da se jave sve neformalne i formalne grupe mladih od 15 do 30 godina (minimum pet mladih) koji žive na teritoriji opština Kuršumlija i Užice do 20. novembra 2015. godine.

Divac omladinski fond podržava projekte vrednosti do 100.000 dinara koji se realizuju na teritoriji opštine i imaju za cilj poboljšanje života mladih u najrazličitijim oblastima: kulture, sporta, zdravlja, bezbednosti, zapošljavanje, obrazovanja, aktivizma i volonterizma.

Svakim Divac omladinskim fondom upravlja deset članica i članova, mladih ljudi iz lokalne zajednice, koji imaju ulogu odbora koji raspisuje konkurse i odlučuje o finansiranju projekata neformalnih i formalnih grupa mladih sa teritorije te opštine.

Projekat Divac omladinski fondovi u Užicu i Kuršumliji Fondacija Ana i Vlade Divac realizuje u saradnji sa Opštinom Kuršumlija i gradom Užice uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju.

Fondacija Ana i Vlade Divac projekat Divac omladinski fondovi realizuje u još 9 opština u Srbiji uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID).

Više o konkursu i uslovima prijavljivanja potražite na: stvarnovazno.org

Izvor: stvarnovazno.org

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link