UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Šesti BELhospice humanitarni bal “A Night on Broadway”

1 min read
Podeli

Beograd, 22. oktobar 2015. – Šesti BELhospice humanitarni bal “A Night on Broadway” održaće se 28. novembra u hotelu Crowne Plaza, pod pokroviteljstvom britanske i kanadske ambasade.

Te večeri duh Brodveja će dočarati umetnici iz Pozorišta sa Terazija tako da će gosti uživati u još jednoj fantastičnoj donatorskoj večeri. BELhospice Vas poziva da se  ovom prilikom pridružite i na taj način podržite rad BELhospice centra.

Cena pojedinačne karte kao i prethodnih godina iznosi 100€, a stola za 10 mesta 1000€. Vašu kartu možete rezervisati putem email adrese events@belhospice.org ili putem telefona +381 11 30 38 074.

Slike sa prošlogodišnjeg bala možete pogledati na  facebook stranici.

BELhospice je jedina dobrotvorna organizacija u Srbiji koja potpuno besplatno pruža palijativno zbrinjavanje onkološkim pacijentima I njihovim porodicama već 11 godina. Uspešnom radu centra doprinose lekari, medicinske sestre, psihosocijalni tim i volonteri, a pored pomoći pacijentima i njihovim porodicama, centar organizuje i redovne edukacije javnosti i volontera. Ovakav pristup istovremeno motiviše zajednicu da podrži i učestvuje u dobrotvornom radu.
Centar se finansira isključivo putem donacija i organizovanjem humanitarnih akcija i projekata.

Za dodatne informacije  možete posetiti www.belhospice.org.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link