UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

NIS, Gasprom njeft i Novak Đoković fondacija obnovili laboratorije u Ubu i Lazarevcu

1 min read
Podeli

Ub, Lazarevac, 13. novembar 2015. – Kompanije NIS i „Gasprom njeft“ obnovile su u saradnji sa Novak Đoković fondacijom dva školska kabineta u opštinama Ub i Lazarevac, u okviru zajedničkog projekta obnove laboratorija za fiziku i hemiju u školama oštećenim u prošlogodišnjim majskim poplavama u Srbiji.

Kabinet za hemiju u gimnaziji u Ubu, kao i kabinet za fiziku u lazarevačkoj gimnaziji svečano su otvoreni danas, a do kraja godine biće obnovljeno i opremljeno još šest laboratorija – u opštinama Svilajnac, Krupanj, Smederevska Palanka, kao i u gradovima Valjevo, Šabac i Paraćin.
Zahvaljujući donacijama koje su obezbedile kompanije NIS i „Gasprom njeft“ i uz podršku Novak Đoković fondacije, renovirane kabinete za fiziku i hemiju prethodno su dobile dve škole, u opštinama Obrenovac i Petrovac na Mlavi.
U akciju prikupljanja sredstava za pomoć stanovništvu sa poplavljenih područja uključili su se i zaposleni kompanija NIS i „Gasprom njeft“, koji su zajedno sa kompanijama u ovu svrhu donirali više od 30 miliona dinara.

Izvor: BIZlife.rs 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link