UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

,,PRAKSAM III – Uvođenje mladih u svet rada kroz radne prakse“

1 min read
Podeli

Beograd, 14. avgust 2017. – Beogradska otvorena škola (BOŠ) u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, Američkom privrednom komorom (AmCham) i uz podršku Ministarstva omladine i sporta, realizuje program tromesečnih praksi za mlade, koje će se realizovati tokom septembra meseca 2017. godine. Svakom od izabranih praktikanata će biti dodeljen mentor/i iz privrednog subjekta u kojem se realizuje praksa, kao i skromna novčana nadoknada u iznostu troškova toplog obroka i lokalnog prevoza.

Na konkurs se mogu prijaviti svi mladi sa teritorije Srbije koji žele da steknu kvalitetno radno iskustvo kroz praksu u privrednim subjektima širom Srbije, i time steknu nova znanja i veštine, obogate svoj CV, steknu nova poznanstva i možda pronađu svog budućeg poslodavca.

Do sada je kroz programe ove prakse prošlo preko 80 mladih ljudi, u preko 50 kompanija i javnih institucija, od kojih je oko 80% zaposleno po završetku prakse.

Konkurs za prijavljivanje na program #PRAKSAM otvoren je do 28. avgusta 2017. godine.

Više informacija o pozicijama i kompanijama koje učestvuju u programu, kao i o proceduri za prijavljivanje pogledajte OVDE.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem i-mejl adrese prakse@bos.rs ili telefonom na 011/3061-341.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link