UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Prikupljanje pomoći za decu iz SOS dečijeg sela

2 min read
Podeli

Beograd, 9. avgust 2017. – U SOS Dečijem selu ovih dana se uveliko pripremaju za novu školsku godinu. Međutim, da školovanje za 71 dečaka i devojčicu bude što lakše, potrebna je pomoć svih sugrađana.

Deci iz SOS Dečijeg sela potrebno je da se prikupe sredstva koja će pomoći da budu pokriveni troškovi školovanja i sve što jedna uspešna školska godina puna uspomena podrazumeva: dobar školski pribor, druženje na izletima i ekskurzijama sa svojim školskim drugovima, dodatni programi za razvoj ličnih afiniteta i talenata i još mnogo toga.

Svi koji pripremaju školarce za predstojeću školsku godinu imaće priliku da pomognu i budu deo akcije „Dobro delo za SOS Dečije selo“ u okviru koje se kupovinom označenih proizvoda u Tempo hipermarketima odvajaju sredstva upravo za ovu decu – od sveske dinar, pernice 10 dinara, a od ranca 50 dinara.

„Svaka školska godina predstavlja jedan mali novi početak. Ove godine, zahvaljujući akciji ‘Dobro delo za SOS Dečije selo’, svi zajedno imamo mogućnost da doprinesemo da nečiji početak bude bolji. Pravo na obrazovanje je osnovno pravo svakog mališana i osnova zdravog i srećnog detinjstva. Sa kvalitetnim obrazovanjem i uspomenama koje tokom školovanja izgradimo u život ulazimo sa većim mogućnostima i dobrim temeljima, i zato pozivam sve da se pridruže ovoj akciji koju realizujemo sa Tempo hipermarketom kao partnerom, jer će doprinos za nečiju svetlu budućnost ostati i kada se sveske ispišu, rančevi iznose i sve školske godine završe“, rekla je Borka Lukić, direktorka SOS Dečijeg sela.

Akcija „Dobro delo za SOS Dečije selo“ trajaće do 15. septembra u svim Tempo hipermarketima širom Srbije. To je prilika da dok se školarcima kupuju sveske, pernica ili ranac sa likom omiljenog crtanog junaka ili životinje, još neki dečak ili devojčica dobiju šansu za srećniju budućnost i obrazovanje.

Izvor:  BIZLife

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link