UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Radno okruženje Vesti

PRIJATELJ PORODICE 2018

1 min read
Podeli

Privrede nema bez ljudi

Beograd, 6. novambar 2018. – U saradnji sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, kao doprinos aktivnostima Vlade Republike Srbije na polju populacione politike i u cilju podizanja svesti o značaju usklađivanja porodičnog i poslovnog života, ove jeseni Privredna komora Srbije pokreće akciju „Prijatelj porodice“.

Cilj akcije je podizanje svesti o značaju povezivanja rada i roditeljstva i kreiranje produktivne atmosfere u kojoj će zaposleni imati mogućnost da pruže svoj maksimum na radnom mestu, a da istovremeno održe balans između posla i porodice.

Organizatori akcije žele da nagrade najbolje primere usklađivanja posla i porodičnog života i time istaknu važnost sinergije u cilju postizanja najboljih rezultata za preduzeće, zaposlenog i društvenu zajednicu u celini.

Pozivamo sve kompanije koje prepoznaju značaj akcije da se prijave za učešće, a javnost i zaposlene da svojim glasom doprinesu izboru najboljih kompanija koje su postavile i usvojile standarde u procesu usklađivanja rada i roditeljstva.

Prijavljivanje je moguće do sredine novembra. Nakon glasanja i izbora najboljih, na svečanoj dodeli biće uručena priznanja.

Prijave su počele od 5. novembra i trajaće do 19. novembra 2018.

Više informacija svi zainteresovani mogu pronaći na stranici prijateljporodice.rs

Izvor: prijateljporodice.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link