UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Produžen rok za prijave na konkurs Zajednici Zajedno 2016

1 min read
Podeli

Beograd, 31. maj 2016. – Kompanija NIS produžila je rok za prijavu projekata u okviru programa „Zajednici zajedno“ do 21. juna, zbog velikog interesovanja javnosti.

Sve zainteresovane neprofitne organizacije i institucije iz 11 gradova i opština u Srbiji u kojima NIS posluje– Beograd, Novi Sadu, Čačk, Niš, Pančevo, Zrenjanin, Kikinda, Kanjiža, Srbobran, Žitište i Novi Bečej, mogu da konkurišu sa projektima iz oblasti kulture, nauke, sporta, zaštite životne sredine i pomoći socijalno ugroženim grupama.
Ove godine, za projekte loklanih zajednica NIS je izdvojio više od 110 miliona dinara, a o njihovom izboru odlučivaće komisija, koju čine predstavnici NIS-a, lokalnih samouprava, kao i ugledne ličnosti iz lokalnih zajednica.

NIS već osmu godinu zaredom pomaže gradove i opštine kroz program „Zajednici zajedno». Program «Zajednici zajedno» je program saradnje sa lokalnim zajednicama na čijim teritorijama kompanija posluje.Do sada je u razvoj lokalnih zajednica, uloženo 800 miliona dinara i podržano 752 projekta.

Odluka o produženju roka doneta je kako bi svim zainteresovanima bilo omogućeno da prijave svoje projekte.

Svi uslovi i propozicije javnog konkursa mogu se naći na sajtu www.zajednicizajedno.nis.eu .

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link