UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Smart kolektiv raspisuje: Konkurs za praksu

2 min read
Podeli

Beograd, 15. mart 2019. – Pozivaju se studenti i studentkinje završnih godina fakulteta da se prijave na konkurs za četvoromesečnu radnu praksu na kojoj će imati priliku da učestvuju u svim fazama planiranja i sprovođenja projekata iz različitih oblasti, u organizaciji konferencija, treninga, volonterskih akcija i drugih događaja, kao i u komunikaciji sa kompanijama, donatorima i organizacijama civilnog društva.

Konkurs je otvoren za studente/kinje završnih godina, master studija ili mlade diplomce koji su zainteresovani za CSR (društveno odgovorno poslovanje), a osim sticanja radnog iskustva u dinamičnom okruženju, praktikatni imaju mogućnost ostvarivanja saradnje sa nekim od vodećih kompanija u Srbiji, upoznavanje sa socijalnim preduzećima i ostvarivanje kontakta sa uglednim domaćim i međunarodnim institucijama i organizacijama.

Kod kandidat/kinja posebno cenimo kada su:

  • posvećeni rešavanju društvenih problema;
  • sposobni za samostalnu usmenu i pisanu komunikaciju na srpskom i engleskom jeziku;
  • spremni da preuzmu inicijativu;
  • željni da steknu nova znanja i veštine;
  • motivisani da doprinesu misiji naše organizacije.

Glavne aktivnosti i zadaci praktikanta/kinje su:

  • logistička i administrativna podrška koordinatorima projekata;
  • poslovi komunikacije sa partnerima;
  • priprema dokumenata, izveštaja i prezentacija.

Rok za slanje prijave: 31. mart 2019. do 17h.

Prijava se vrši slanjem CV-a i motivacionog pisma sa naznakom: Prijava za praksu u oblasti društveno odgovornog poslovanje na i-mejl: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

*Smart kolektiv je pionir promovisanja koncepta društvenog odgovornog poslovanja u Srbiji. Organizacija je vođena idejom povezivanja biznisa i društva u traženju načina da primeni poslovnu logiku i iskustvo u rešavanju društvenih problema. Smart kolektiv pomaže kompanijama da artikulisano i strateški sarađuju sa zajednicom, istovremeno pomažući društvenim grupama da zainteresuju poslovni sektor za svoje potrebe i inicijative. Smart kolektiv osmišljava i sprovodi kampanje koje pokreću pozitivne promene u društvu. Organizacija funkcioniše kroz četiri osnovna programa: društveno odgovorno poslovanje, socijalne inovacije, preduzetništvo mladih i socijalni marketing. Smart kolektiv administrira Forum za odgovorno poslovanje. Za više informacija posetite www.smartkolektiv.org.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link