UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Social Impact Award nagrađuje mlade preduzetnike – Konkurs otvoren do 27. maja

1 min read
Podeli

Beograd, 09. maj 2018 – Program Social Impact Award postoji u više od 20 zemalja sveta, a od 2014. godine se realizuje i u Srbiji. Ovo takmičenje nagrađuje najbolje ideje koje spajaju biznis i pozitivan uticaj na prirodu i/ili društvo.
Kako navode organizatori, pravo učešća imaju timovi i pojedinci starosti između 15 i 30 godina, koji bi voleli da svoju zamisao pretvore u biznis, a prijave su otvorene do 27. maja.

Finalisti će proći tri meseca intenzivnog rada na svom projektu, pri čemu će im biti obezbeđena edukacija i mentor, a nagradu dobijaju četiri najbolje ideje.

Social Impact Award je sa svojim saradnicima – Erste bankom, kompanijom Coca-Cola HBC Srbija i Austrijskom razvojnom agencijom, obezbedio nagradu od 1.500 EUR za sve pobedničke timove, koju bi trebalo da iskoriste za započinjanje svog biznisa. U nagradu za pobednike uključena je i mentorska podrška i put u Gruziju na svetski Social Impact Award samit, kome će prisustvovati pobednici iz svih zemalja u kojima se sprovodi program.

Takmičenje Social Impact Award u Srbiji organizuje udruženje Razlivalište, koje su pokrenuli mladi ljudi sa ciljem stvaranja plodnog okruženja za razvoj društvenog preduzetništva u Srbiji kroz niz programa, besplatnih edukacija, radionica i saradnju sa kompanijama koje se bave sličnom tematikom. Pod “društvenim preduzetništvom” podrazumevaju poslovanje sa višim ciljem – rešavanje društvenog ili ekološkog problema na konkretan način.

Za više informacija o takmičenju i kriterijumima žirija, možete preuzeti vodič za apliciranje.

Izvor: ekapija.com

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link