UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Prvi BELhospice humanitarni turnir u tenisu

1 min read
Podeli

Beograd, 11. septembar 2015. – Prvi BELhospice humanitarni turnir u tenisu održaće se 26. septembra u Colonial Sun klubu.

Događaj pre svega korporativnog karaktera i usmeren je na predstavnike kompanija, ambasada i poznatih ličnosti. Cena kotizacije je 2.000 dinara i uplaćuje se kao donacija BELhospice centru, a sva sredstva sakupljena na ovom turniru biće upotrebljena za rad BELhospice centra na zbrinjavanju pacijenata terminalno obolelih od raka.

Prijave se vrše na events@belhospice.org ili telefonom na 011 30 38 074. Rok za prijave i uplatu kotizacija je 24. septembar.

BELhospice je prva i jedina dobrotvorna organizacija u Srbiji koja pruža besplatno palijativno zbrinjavanje terminalno obolelim onkološkim pacijentima. Cilj BELhospice tima jeste da obezbedi besplatnu kvalitetnu medicinsku negu i psihosocijalnu podršku obolelima od raka koji su u poodmaklim fazama bolesti. Sve usluge BELhospice tima su besplatne kako za pacijente tako i za članove njihovih porodica a organizacija se finansira isključivo putem donacija i organizovanjem humanitarnih događaja.

Za sve dodatne informacije možete posetiti sajt www.belhospice.org

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link