UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

COVID-19 Konkursi Mala i srednja preduzeća Vesti

CDT Test digitalne konkurentnosti: Speed 2.0 otvoren za prijave!

1 min read
Podeli
Centar za digitalnu transformaciju

Beograd, 24. decembar 2020. godine – Centar za digitalnu transformaciju je uz podršku nemačke vladine organizacije GIZ razvio besplatni konsultantski program Speed 2.0 koji je namenjen mikro, malim i srednjim preduzećima. Sva preduzeća koja apliciraju za program će najpre imati mogućnost da popune dva upitnika – test digitalnog imuniteta i digitalne konkurentnosti.

Kroz tu autoevaluaciju će preduzeća dobiti uvid u to koliko su spremna na izazove poslovanja u okruženju koje je izmenjeno zbog pandemije covid-19, a takođe i kolika je njihova konkurentnost u eri poslovanja koja je obeležena digitalnom transformacijom. Kompanije koje budu selektovane za učešće u programu imaju jedinstvenu priliku da konsultant tokom jednog dana, uzimajući u obzir i dijagnozu stanja odredjenu kroz upitnike, online analizira njihov način poslovanja, poslovne procese i modele, i preporuci resenja za unapređenje poslovanja.

Na zvaničnom veb-sajtu Centra za digitalnu transformaciju možete saznati više o samom programu, testovima digitalnog imuniteta i digitalne konkurentnosti, kao i prijavi i konsultantima.

Izvor: CDT

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link