UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Delta Holding objavila CSR izveštaj za 2015.

1 min read
Podeli

Beograd, 1. jul 2016. – Delta Holding objavio je svoj sedmi Izveštaj o održivom i odgovornom poslovanju za 2015. godinu. Prateći smernice GRI (Global reporting Initiative) G4 metodologije,prikazani su najznačajniji doprinosi ekološkim i socijalnim potrebama zajednice. 

Delta Holding održivo poslovanje posmatra kao način za postizanje uspeha u finansijskim rezultatima, unapređenje razvoja i zadovoljstva zaposlenih, brigu o životnoj sredini i pomoć razvoju društva u partnerstvu sa stejkholderima.

U sedmom Izveštaju o održivom razvoju, koristeći smernice Global Reporting Intiative (GRI) G4 metodologije, prikazane su najznačajnije socijalne, ekološke i ekonomske
rezultate aktivnosti koje su, prema mišljenju stejkholdera, krucijalne za dalji razvoj i rast kompanije, privrede i društva.

Izveštaj o održivom razvoju izrađuje se jednom godišnje, a poslednji je izdat 29. maja 2015. godine. U odnosu na prethodni izveštaj, nije bilo značajnijih promena u portfoliu Kompanije. Izveštaj sadrži i sve podatke i informacije koje zahteva napredni nivo Izveštaja o napretku Globalnog dogovora Ujedinjenih nacija. Verifikovan je od strane nezavisne revizorske kuće KPMG Srbija na inicijativu kompanije. Izveštajem je obuhvaćeno poslovanje u Srbiji.

Ceo izveštaj možete da preuzmete na ovoj stranici.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link