UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Grand kafa pomaže komšijama

2 min read
Podeli

Beograd, 23. jun 2014– Grand kafa, koja posluje u okviru sistema Atlantic Grupe, je i ove godine nizom komšijskih aktivnosti nastavila je obeležavanje Svetskog dana komšija u cilju promovisanja pravih društvenih vrednosti. Kao odgovoran komšija, Grand kafa će i ove godine pomoći u izgradnji 5 rampi za osobe sa invaliditetom u onim zgradama gde je ta pomoć zaista potrebna.

U saradnji sa Klubom predsednika skupština stanara, raspisan je konkurs za postavljanje rampi na kom su sve komšije širom Srbije mogle da konkurišu i prijave svoju zgradu. Na konkurs je pristiglo preko 30 prijava od kojih je nezavisna komisija odabrala 5 lokacija u Beogradu, Nišu, Kikindi i Kruševcu,gde je po definisanim kriterijumima rampa bila najpotrebnija.

Prva rampa postavljena je danas u Ulici Matice srpske br. 65 u beogradskoj opštini Zvezdara. Tim povodom organizovan je veliko komšijsko okupljanje na kome su se uz kafu družili stanari i predstavnici Grand kafe, Kluba predsednika skupština zgrada i opštine Zvezdara. Stanari nisu krili zadovoljstvo zbog postavljanja rampe koja će za mnoge u toj velikoj zgradi predstavljati novu i kvalitetniju dimenziju u životu.

„U žeji da podsetimo na istinske ljudske vrednosti kao što su humanost, tolerancija, poštovanje drugih i ljubaznost u vremenima u kojima dominiraju brzina i efikasnost, Grand kafa već drugu godinu zaredom obeležava svetski Dan komšija i daje svoj doprinos postavljanjem prilaznih rampi za osobe sa invaliditetom i sve kojima je takav prilaz zgradi neophodan. Prošle godine smo pomogli izgradnju 2, a ove godine smo ponosni što ćemo realizovati čak 5 prilaznih rampi širom Srbije. Želja nam je dasa ovakvim akcijama nastavimo i ubuduće i damo primer drugima da se uključe da svi zajedno, kao dobre komšije i sugrađani, živimo kvalitetnije i lepše.“, rekao je Andrej Bele, generalni direktor SPP kafa Atlantic grupe.

Grand kafa, u okviru društveno odgovorne aktivnosti negovanja komšijskih odnosa, pored projekta prilaznih rampi, u Srbiji ukrasila je preko 1000 zgrada bonton-posterom „Dobar komšija“ i podelila brojnim beogradskim, novosadskim i niškim komšijama posebnu čestitku za Dan komšija u vidu pakovanja Grand kafe Gold koju su tom prilikom mogli da podele sa komšijom. Posebnu pažnju komšiluka širom Srbije izazvao je i Grand kafa online konkurs „A s kim vi pijete kafu?“, organizovan sa željom da se sačuvaju od zaborava najtoplije komšijske priče, podele sa novim generacijama i doprinesu važnosti dobrosusedskih odnosa u svakodnevnom životu.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link