UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Value Day Atlantic Grupe i ove godine dao vredan doprinos zajednici

2 min read
Podeli

Beograd, 27. jun 2016. – Peti po redu Value Day Atlantic Grupe još je pokazao kako zaposleni složnim timskim radom,pozitivnom energijom, humanitarnim zalaganjem i voljom ostavljaju pozitivan trag i žive svoje korporativne vrednosti.

Tako je ove godine više od 1300 zaposlenih Atlantic Grupe širom regiona i evropskih tržišta, iskoristilo priliku da strastveno, kreativno i odgovorno pomogne svojim lokalnim zajednicama, ali i jedni drugima, kroz različite vidove pomoći i akcija.

Tako je u Beogradu organizovano čišćenje zelenih površina i farbanje mobilijara u Banjičkoj šumi, poseta i druženje sa decom bez roditeljskog staranja i donacija slanih i slatkih proizvoda štićenicima u Zvečanskoj ulici, obnova urološkog odeljenja Urgentnog centra KCS saradnjom i donacijom PVC stolarije. Takođe tog dana je za zaposlene organizovana i edukacija o zdravom načinu ishrane i načinu prevencije bolesti savremenog doba od strane medicinskih radnika.

U Smederevskoj Palanci zaposleni su sređivali dvorište Palančke gimnazije, u Ljuboviji organizovano je farbanje ograde i uređenje biblioteke manastira Soko Grad, u Igrošu je sađeno voće u krugu fabrike Foodland, a u Čačku – zaposleni su čistili obale reke Zapadne Morave u delu oko sportske hale. Bilo je tu još mnogo zelenih aktivnosti na sopstvenim lokacijama, kako bi se skladišta, fabrička dvorišta i okolina doveli u red uklanjanjem rastinja, čišćenjem korova i otpada, sadnjom cveća.

U Hamburgu je uređena dečja farma za životinje, u Beču su zaposleni Atlantic grupe kuvali za beskućnike i  družili se sa tinejdžerima u programu „Učenje nakon škole”. Edukaciju mladih podržale su i zaposleni u Frankfurtu uredivši prostorije lokalne škole. U Rusiju suposetili dom za decu bez roditelja, u Makedoniji decu sa posebnim potrebama, dok su  se kolegama u Sloveniji priključile kolege iz Italije pa su zajedno prionuli uređenju životne sredine. U hrvatskim i srpkim gradovima odvijala se čitava lepeza većih i manjih akcija.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link