UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Potpisan Protokol o saradnji Ekonomskog fakulteta i Vojvođanske banke

2 min read
Podeli

Beograd, 30. jun 2016. – Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu i Vojvođanska banka potpisali su Protokol o saradnjikojim je predviđena realizacija brojnih aktivnosti u cilju podrške budućim ekonomistima.

Saradnja definisana ovim Protokolom obuhvata studentske prakse, stipendiranje studenata za master i doktorske radove, mentorske programe, sponzorstva i doniranje programa Ekonomskog fakulteta, gostujuća predavanja predstavnika Vojvođanske banke, učešće studenata u studijama slučaja, organizaciju radionica i druge aktivnosti.

„Ovaj Protokol je još jedna potvrda naše opredeljnosti da budemo aktivan partner našoj akademskoj zajednici i da studentima kroz brojne edukativne sadržaje pomognemo u razumevanju ekonomskih i finansijskih procesa sa posebnim akcentom na njihovo sagledavanje iz praktičnog ugla. Mislim da je svaki vid praktične nastave neophodan u razvijanju akademskog znanja i verujem da će studentima biti veoma dragoceno iskustvo naših stručnjaka iz različitih poslovnih oblasti” – rekao je Velimir Babić, član Izvršnog odbora i direktor funkcije Upravljanje kreditnim rizicima Vojvođanske banke.

„Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu je obrazovna i naučna ustanova sa tradicijom dugom 80 godina i više od 50.000 diplomaca. Danas je Ekonomski fakultet najveća i najeminentnija naučno-obrazovna ustanova u regionu u polju ekonomskih nauka, poslovnog upravljanja i statistike. Nastavni plan osnovnih studija Fakulteta se sastoji od devet modula koji pokrivaju sve oblasti savremene ekonomije. Imajući u vidu da je bankarski sektor osnovica finansijskog sistema svake zemlje, Ekonomski fakultet već godinama unazad školuje najkvalitetnije kadrove koji su se opredelili za rad u bankarstvu. Izuzetno nam je zadovoljstvo da je Vojvođanska banka, koja ima dugogodišnju tradiciju uspešnog poslovanja u Srbiji, prihvatila poziv da uspostavi uzajamno korisnu saradnju, i u Ekonomskom fakultetu prepoznala pouzdanog partnera. Nadam se da će naša poslovna saradnja uroditi plodom, kroz zadovoljne i motivisane studente koji će svojim stečenim znanjem i veštinama doprineti daljem razvoju Vojvođanske banke”, izjavio je prof. dr Branislav Boričić, dekan Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Protokol o saradnji potpisali su dekan Ekonomskog fakultata u Beogradu prof. dr Branislav Boričić, i Velimir Babić, član Izvršnog odbora i direktor funkcije Upravljanje kreditnim rizicima u ime Vojvođanske banke. Protokol o saradnji Ekonomskog fakuteta i Vojvođanske banke zaključen je na neodređeno vreme.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link