UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Partnerstvo Vesti

Program sponzorstava Erste Banke

1 min read
Podeli

Beograd, 3. novembar 2015.Erste Banka otvorila je konkurs za Program sponzorstva. Konkurs traje do 30. novembra i otvoren je za regostrovane organizacije civilnog društva, institucije i medije.

Osnovni kriterijumi koji se razmatraju su: 1. Oblast kojom se projekat bavi mora biti u skladu sa oblastima koje su prioritet za Banku, a to su kultura i umetnost, popularizacija nauke i sport. 2. Geografska rasprostranjenost – Banka isključivo podržava projekte koji se realizuju u mestima u kojima posluje. 3. Vidljivost i promocija podrške Banke – važno je da postoji prostor da se partnerstvo promoviše na adekvatan način, a predlozi inicijatora projekta su uvek dobrodošli.

Maksimalni iznos sponzorstva koji može biti odobren po jednom projektu/programu je milion dinara bruto (sa uračunatim PDV-om). Postoji mogućnost da projekti i/ili programi budu podržani u finansijskom iznosu koji je različit od navedenog u prijavi, što će biti predmet svakog pojedinačnog dogovora o saradnji sa potencijalnim partnerom.

Konkurs za sponzorstva je aktuelan jednom godišnje. Raspis konkursa za projekte koji će biti realizovani u 2016. godini traje od 2. do 30. novembra 2015. godine. Rezultati će biti objavljeni krajem januara ili početkom februara 2016. godine.

Više informacija potražite na erstebank.rs

Izvor: Erstebank

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link