UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice

Titan Cementara Kosjerić predstavila je Izveštaj o DOP-u i održivom razvoju za 2014.

1 min read
Podeli

Kosjerić, 22. jul 2015. – TITAN Cementara Kosjerić je Izveštaj o društveno odgovornom poslovanju za 2014. godinu pripremila u skladu sa najnovijim smernicama Inicijative globalnog izveštavanja, za ključni nivo usklađenosti. Na ovaj način, predstavljanjem 74 indikatora održivog poslovanja, kompanija je uspešno zadržala ostvareni napredak povećanjem transparentnosti izveštavanja, a sadržaj Izveštaja su verifikovali nezavisni revizori, iz revizorske kuće KPMG.

„Naš Izveštaj o društveno odgovornom poslovanju za 2014. godinu značajno je obuhvatniji i kompletniji od prethodnih, na jasniji način predstavlja naše rezultate, što potvrđuje našu opredeljenost da stalno usavršavamo naše poslovanje, kao i saradnju i otvoreni dijalog sa svim društvenim akterima. Vođeni principima održivog razvoja, nastavićemo sa praksom ulaganja u zaposlene, društvo i životnu sredinu i insistiraćemo na etičkom i transparentnom poslovanju, kako bismo dali primer ne samo svojim partnerima sa kojima svakodnevno sarađujemo već i svim kompanijama u Srbiji“, izjavio je Miroslav Gligorijević, generalni direktor TITAN Cementare Kosjerić.

Kompletan Izveštaj o društveno odgovornom poslovanju i održivom razvoju TITAN Cementare Kosjerić može se preuzeti sa veb sajta kompanije: www.titan.rs, a za više informacija o izveštavanju po GRI standardima pogledati veb sajt: www.globalreporting.org.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link