UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

Titan podržava prve profesionalne korake

1 min read
Podeli

Kosjerić, 29. septembar 2015. – Kompanija Titan Cementara Kosjerić i ove godine omogućila je srednjoškolcima, studentima i diplomcima da realizuju stručnu praksu i da u neposrednom radu steknu nova znanja i iskustva koja će im koristiti u budućoj karijeri. Predviđen za profesionalni razvoj mladih kadrova iz Kosjerića, tromesečni program „Znanje za izazove – gradimo kulturu neprekidnog učenja“ pruža šansu za primenu fakultetskih znanja, kroz upoznavanje sa poslovnim procedurama, sprovođenjem propisa i konkretnim radnim zadacima.

Na osnovu ovogodišnjeg, u maju otvorenog konkursa za osposobljavanje akademaca različitih obrazovnih profila u TCK, sveobuhvatnom procenom biografija, motivacionih pisama i intervjua sa kandidatima u užem izboru, izabrano je 7 polaznika, koji su kroz Uvodni program upoznati sa funkcionisanjem svih organizacionih jedinica kompanije, a zatim raspoređeni na mesta za koja su konkurisali.

Program stručne prakse u TCK već dve godine pruža mladim ljudima više od očekivanja, što su potvrdili i kandidati ovogodišnje selekcije kojima je bila čast da svoje prve poslovne korake preduzimaju u Titanu, prepoznatljivom i po otvorenosti za profesionalnu praksu mladih kadrova, kako bi što više studenata i diplomaca imalo šansu da unapredi svoje profesionalne sposobnosti i stekne značajno radno iskustvo.

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link