UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Članice Vesti

VOJVOĐANSKA BANKA DONIRALA PET RAČUNARA OPŠTOJ BOLNICI U PRIJEPOLJU

1 min read
Podeli

PRIJEPOLJE –  4. novembra, 2016. godine – Vojvođanska banka je donirala danas pet računara Opštoj Bolnici u Prijepolju, u okviru donatorske akcije računara različitim ustanovama, koju Banka sprovodi  godinama unazad.

Donaciju je direktoru Opšte bolnice u Prijepolju Zoranu Drobnjaku, uručila direktorka sektora  Društveno odgovorno poslovanje Vojvođanske banke, Zorica Džida.

 “Vojvođanska banka se iskreno zalaže da bude dobar i koristan član zajednice u kojoj posluje, te nastojimo da brojnim aktivnostima u okviru društveno odgovornog poslovanja pružimo podršku onim organizacijama i institucijama, kojima je u datom momentu neophodna. Ovom donacijom želimo da doprinesemo unapređenju rada Opšte bolnice u Prijepolju, koja za krajnji  cilj ima  unapređenje pružanja zdravstvene zaštite krajnjim korisnicima ove ustanove“ kazala je Džida.

Direktor Opšte bolnice u Prijepolju, zahvalio se Vojvođanskoj banci na donaciji računara i istakao da će im novi računari višestruko pomoći u daljem radu.

“Donacija računara Vojvođanske banke, doprineće  modernizaciji adiministrativnog sektora naše bolnice i lakšem pristupu integrisanom informacionom sistemu u zdravstvu, čiji početak primene je pred nama. Zahvalni smo Vojvođasnkoj banci koja je prepoznala potrebu da nam pruži podršku i s’ tim u vezi, ova donacija  za nas je veoma značajna”, rekao je g. Drobnjak.

Vojvođanska banka ima dugu tradiciju u doniranju računara, te je u prethodnom periodu donirala blizu četiri stotine računara donirano različitim obrazovnim, zdravstvenim i drugim ustanovama i organizacijama, kao što su Gradske organizacije i savezi gluvih i nagluvih širom Srbije, Domu zdravlja u Jagodini, Vatrogasnoj brigadi Novog Sada, Domu za decu i omladinu “Vera Radivojević” u Beloj Crkvi i mnoge druge ustanove.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link