UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Nacionalne nagrade za društveno odgovorno poslovanje 2016

1 min read
Podeli

Beograd, 4. novembar 2016. – Privredna komora Srbije objavila je poziv za prijavu za Nacionalnu nagradu za društveno odgovorno poslovnaje 2016. 

PKS poziva sve kompanije koje su u svoje poslovanje ugradile principe društvene odgovornosti da dostave svoju prijavu i izaberu primer dobre prakse koji na najbolji način oslikava njihovu trajnu opredeljenost ka ovakvom načinu poslovanja. Poželjno je da primer dobre prakse bude u vezi osnovne delatnosti kompanije, da je realizovan u toku 2015-2016. godine i da ima rezultate od uticaja na zajednicu, zaposlene, životnu sredinu i sl.

Nagrada se dodeljuje u tri kategorije: mala privredna društva, srednja i velika. Ceremonijalna svečanost proglašenja pobednika će se održati početkom aprila 2018. godine.

Da biste učestvovali na konkursu, potrebno je da popunite Upitnik i zajedno sa pratećim materijalom dostavite elektronskim putem na csr@pks.rs ili na adresu Privredne komore Srbije (Resavska 15, Beograd), sa naznakom: “Prijava za Nacionalnu nagradu za DOP”, najkasnije do 16. decembra 2016.

Preuzmite pozivno pismo predsednika PKS Marka Čadeža, upitnik i trolist sa detaljnim informacijama o akciji.

Ukoliko imate pitanja vezana za popunjavanje upitnika i načina prijavljivanja možete se obratiti Sanji Bunić, putem T: 011 33 00 939 E: csr@pks.rs

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link