UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Objavljen globalni izveštaj o stanju održivosti za 2015. godinu

1 min read
Podeli

London, 19. Maj 2015.  – Ethical corporation objavio je izveštaj o stanju održivosti za 2015. godinu.Izveštaj „State of Sustainability 2015“ predstavlja jasan i značajan izveštaj o trenutnom stanju društveno odgovornog poslovanja širom sveta.

Izveštaj je sastavljen na osnovu odgovora gotovo 1500 stručnjaka za održivost i društveno odgovorno poslovanje iz različitih država sveta. Teme koje obrađuje su: značaj održivosti, organizacija održivih projekata, bužet za održivost i profit ostvaren zbog takvog poslovanja, kao i izgledi održivosti u budućnosti.

U izveštaju, između ostalog, možete saznati i da 67% ispitanika kaže da je povećanje profita u vezi sa aktivnostima iz domena održivosti; 88% ispitanika iz korporativnog sektora smatra da je kreiranje „održive kulture“ veoma važno; 30% ispitanika smatra da će u narednih pet godina održivost biti izvor kopetetivne prednosti.

Preuzimanje izveštaja je besplatno uz prethodnu registraciju i možete ga preuzeti na adresi http://events.ethicalcorp.com/subscriptions/ECSOS2015.php.

 

 

 

 

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link