UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Partnerstvo

Evropska nagrada za CSR partnerstvo

1 min read
Podeli

Prva pan-evropska CSR nagrada za partnerstvo lansirana je danas širom Evrope. Nagrada, podržana od strane Evropske komisije, dodeljuje se sa ciljem da doprinese vidljivosti najboljih CSR praksi u Evropi. Na području Srbije konkurs sprovode Smart kolektiv i Forum poslovnih lidera. Konkurs će biti otvoren za prijave od 14. decembra 2012.

“Ova nagrada će istaći najbolje primere društveno odgovornog poslovanja evropskih preduzeća. Pružiće veću zapaženost skrivenim šampionima, posebno malim preduzećima, koja su uspostavila inovativna partnerstva i na taj način ostvarila pozitivan uticaj na zajednicu. Društveno odgovorno poslovanje deo je formule uspeha za Evropu, koja je konkuretna, inovativna i neguje socijalnu inkluziju”,

izjavio je povodom lansiranja Nagrade Antonio Tajani, potpredsednik Evropske komisije.

Evropska nagrada za CSR partnerstvo primenjuje inovativan pristup, jer u prvi plan ističe partnerstva poslovnog i neprofitnog sektora, a ne individualne prakse samih kompanija. Nacionalni partneri širom Evrope proglasiće pobednike u dve kategorije – za partnerstvo koje uključuje malo i srednje preduzeće i partnerstvo koje uključuje velika preduzeća.

Konkurs za Evropsku nagradu za CSR partnerstvo će u Srbiji biti otvoren za prijave od 14. decembra 2012.do 14. februara 2013. godine. Uslovi konkursa i dodatne informacije biće dostupne na stranici sajta Foruma poslovnih lidera posvećenoj nagradi.

Nagrada će biti dodeljena u 28 zemalja, a konkurs koordiniraju CSR Europe i Business in the Community. Informacije o zemljama u kojima se konkurs za nagradu sprovodi i nacionalnim partnerskim organizacijama, dostupne su na sajtu: http://www.europeancsrawards.eu/

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link