UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Godišnji upitnik Vesti

Forum predstavio rezultate Godišnjeg upitnika o ulaganju kompanija članica na multikongresu Serbian Visions

1 min read
Podeli

Beograd, 27. novembar 2016. – U okviru manifestacije „Serbian Visions“,Forum za odgovorno poslovanje realizovao je panel diskusiju i prezentaciju „Korporativna filantropija: Ulaganje kompanija u razvoj lokalnih zajednica“.

Rezultate Godišnjeg upitnika o ulaganju u društveno odgovorne aktivnosti predstavili su Neven Marinović, Izvršni direktor, Forum za odgovorno poslovanje i Tijana Koprivica, članica Upravnog odbora, Forum za odgovorno poslovanjeChief Business Sustainability Officer, Delta Holding.

U okviru prezentacije prisutni su imali priliku da saznaju, između ostalog:

  • Koliko su iznosila ulaganja kompanja u lokalnu zajednicu u Srbiji;
  • Koliko sati volontiranja su menadžeri posvetili društvenim ciljevima kompanije;
  • Takođe, pokazaćemo koliko je novčanih sredstava izdvojeno za usavršavanje zaposlenih i poboljšanje uslova bezbednosti i zdravlja na radu.

Merenje i izveštavanje predstavljaju preduslove za transparentno poslovanje i unapređenje praksi društvene odgovornosti, a godišnje istraživanje koje je pokrenuto u okviru Foruma za odgovorno poslovanje, predstavlja prvo istraživanje u Srbiji o ulaganjima kompanja u lokalnu zajednicu. Istraživanje se sprovodi u prvom kvartalu svake godine i u njemu kompanije članice učestvuju dobrovoljno.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link