UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

CSR Europe FOP Vesti

Izvršni direktor Foruma za odgovorno poslovanje na Generalnoj skupštini CSR Europe

1 min read
Podeli

Brisel, 15. mart 2016. – Izvršni direktor Foruma za odgovorno poslovanje, Neven Marinović, učestvovao je na godišnjoj Generalnoj skupštini CSR Europe u Briselu.

U okviru Generalne skupštine održan je sastanak organizacija nacionalnih partnera CSR Europe mreže. Na sastanku su se planirali dalji koraci i akcije u okviru razvoja European Pact for Youth, koji je lasiran na Enterprise 2020 Summit-u, 17. novembra 2015. Pakt predstavlja zajednička nastojanja biznis lidera i EU da stvore kulturu partnerstava biznisa i obrazovanja kako bi povećali šanse mladih ljudi da pronađu posao.

Na Generalnoj skupštini je bilo reči o održivosti kao pokretaču razvoja, o glavnim aktivnostima CSR Europe, budžetu za 2016. održan je i okrugli sto sa članovima Upravnog odbora na temu “Korišćenje snage mreže za delovanje”, a izabrani su i novi članovi Upravnog odbora.

CSR Europe je mreža koju čini više od 40 nacionalnih asocijacija za društveno odgovorno poslovanje i preko 10,000 kompanija širom Evrope. Foruma za odgovorno poslovanje je članica mreže CSR Europe mreže.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link