UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Edukacija FOP Vesti

Predavanje – Strategija digitalnih komunikacija i LinkedIn

1 min read
Podeli

Beograd, 8. mart 2016.Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju vas da se prijavite za učešće na predavanju Strategija digitalnih komunikacija i mogućnosti društvene mreže LinkedIn za predstavljanje organizacije, koje će se održati u četvrtak, 24. marta 2016. od 10 do 12h u Smart kolektivu. Pravo na prijavu imaju predstavnici nevladinih organizacija i socijalnih preduzeća.

Na predavanju će biti reči o: procesu strateškog planiranja komunikacije, elementima komunikacione strategije, kanalima digitalne komunikacije (sajt, blog, e-mail, društvene mreže), produkciji i distribuciji sadržaja, content marketing strategiji i predstavljanju organizacija na LinkedIn društvenoj mreži.

Cilj treninga je osposobljavanje predstavnika neprofitnih organizacija i socijalnih preduzeća da kreiraju strategiju digitalne komunikacije koja će omogućiti efikasno i efektivno korišćenje raspoloživih resursa (ljudskih, finansijskih, vremenskih) za postizanje što veće vidljivosti i interakcije na digitalnim kanalima komunikacije

Predavanje se održava u sklopu programa Akademija poslovnih veština za neprofitne organizacije koji realizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv uz podršku USAID-a i koji je kreiran sa ciljem da omogući transfer biznis znanja i veština ka organizacijama i socijalnim preduzećima. Trening će održati Tamara Veselinović, menadžer za odnose sa javnošću, Victoria Group.

Broj učesnika na predavanju je ograničen na 20. Rezervišite svoje mesto!

Za učešće na predavanju ne plaća se kotizacija. Učesnici van Beograda sami snose putne troškove.

Preuzmite poziv za predavanje i prijavni formular.

Popunjeni prijavni formular za učešće na predavanju potrebno je dostaviti do 22. marta 2015. na adresu: dejana.dodik@smartkolektiv.org

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link