UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP

POZIV za uključivanje na listu Indeksa odgovornog poslovanja

1 min read
Podeli

Beograd, 8. mart 2016. – Objavljen je javni poziv kompanijama za uključivanje na listu Indeksa odgovornog poslovanja (CSR indeks) – prve nacionalne platforme za procenu društveno odgovornog poslovanja.
Zainteresovane kompanije se mogu prijaviti preko on-line formulara na sajtu CSR-index.rs ili do 30. aprila dostaviti pismo zainteresovanosti za učešće u indeksiranju.  Rok za popunjavanje upitnika je 31. jul 2016. godine u ponoć.

CSR Indeks je jedina metodologija u Srbiji koja omogućava objekivno poređenje učinka i uticaja koje kompanije ostvaruju na društvo kroz svoje poslovanje. To je elektronska, automatska platforma koja se sastoji od preko 100 indikatora podeljenih u 5 kategorija:  korporativno upravljanje, lokalna zajednica, radno okruženje, tržište i životna sredina. Indikatori su operacionalizovani objektivnim pokazateljima o kojima kompanije izveštavaju u obliku da/ne odgovora.

Poziv je otvoren za kompanije koje ostvaruju pozitivan poslovni rezultat. Kompanije koje posluju sa gubitkom ili imaju manje od 10 zaposlenih ne mogu se kvalifikovati za ulazak na listu Indeksa društveno odgovornog poslovanja.

Saznajte više o Javnom pozivu.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link