UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Poziv za partnere: Predložite volonterske aktivnosti za volonterski dan NAŠ BEOGRAD

2 min read
Podeli

Beograd, 4. mart 2016. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju organizacije, ustanove socijalne zaštite i javne institucije da predlože volonterske aktivnostiza realizaciju u okviru volonterskog dana Naš Beograd.

Već osam godina unazad zaposleni u korporativnom sektoru posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro – urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

Ukoliko imate potrebu za ovom vrstom podrške, na primer prostor koji je potrebno urediti kako bi korisnici u njemu provodili kvalitetnije vreme, ideju za rekreativne, edukativne ili kreativne aktivnosti sa korisnicima usluga vašeg udruženja ili neku drugu aktivnost čijom realizacijom volonteri iz kompanija mogu da doprinesu razvoju i poboljšanju položaja vaše organizacije i vaših korisnika, prijavite se!

Prijavite volontersku aktivnost i budite deo tradicionalne akcije koja svake godine donosi pozitivne promene u lokalnim zajednicama i predstavlja priliku da ostvarite nova partnerstva sa volonterima iz korporativnog sektora.

Svi troškovi realizovanja akcije su pokriveni od strane organizatora. Pravo na prijavu imaju organizacije sa teritorije Beograda. Svi prijavljeni predlozi biće ponuđeni kompanijama, a konačan izbor akcija zavisiće od interesovanja volontera da se prijave za konkretnu aktivnost.

Naš Beograd, koji se ove godine održava po osmi put, do sada je uključio više od 30 kompanija, angažovao preko 2.700 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticao na poboljšanje kvaliteta života za preko 9.000 ljudi i dece. Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma i USAID-a.

Saznajte više u dokumentu koji možete preuzeti OVDE i prijavite se slanjem popunjenog formulara do 28. marta na mejl: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link