UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Najava: Forum socijalnih inovacija

1 min read
Podeli

Beograd, 27. mart 2017. – Regionalna konferencija Forum socijalnih inovacija “Ekosistemi socijalnih preduzeća u Hrvatskoj i na Zapadnom Balkanu održaće se 6. aprila u Malom pozorištu “Duško Radović” u Beogradu.

Četvrti Forum socijalnih inovacija bavi se mehanizmima podrške socijalnim preduzećima – koji mehanizmi postoje, a koji su potrebni kako bi se socijalna preduzeća osnažila da razvijaju svoje poslovanje i društveni uticaj. Na ovoj konferenciji, zajedno sa vodećim međunarodnim i regionalnim ekspertima iz ove oblasti, pokušaćemo da ponudimo odgovore na brojna pitanja: Šta su najčešći izazovi sa kojima se susreću socijalni preduzetnici u Hrvatskoj i na Zapadnom Balkanu? Koji su novi modeli finansiranja socijalnih preduzeća u regionu i Evropi? Kako možemo bolje integrisati koncept društvenog uticaja u razvoj povoljnog okruženja i investicionih strategija?

Glavni program konferencije Ekosistemi socijalnih preduzeća u Hrvatskoj i na Zapadnom Balkanu razvijen je u saradnji sa organizacijom NESsT, uz podršku Fonda za saradnju TaiwanBusiness-EBRD i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD). U ovom delu programa predstavićemo rezultate istraživanja o mapiranju ekosistema socijalnih preduzeća u sedam zemalja regiona i preporuke za građenje stimulativnijeg okruženja za razvoj socijalnog preduzetništva.

Preuzmite agendu događaja.

Forum socijalnih inovacija organizuje Smart kolektiv, partneri konferencije su Nesst, Forum za odgovorno poslovanje, Erste Bank Srbija, Oksigen Lab i Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije. Konferenciju podržavaju: Eurobean Bank for Reconstruction and Development, Taiwan Business i EU.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link