UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Pridružite se petom Forumu socijalnih inovacija

1 min read
Podeli

Beograd, 25. april 2018. – Regionalna konferencija Forum socijalnih inovacija peti put zaredom održaće se 16 – 17. maja u Beogradu.

Kroz razgovore sa ekspertima, interaktivne radionice i moderirane diskusije, zajedno sa vodećim regionalnim i međunarodnim stručnjacima u ovoj oblasti, socijalnim preduzetnicima, organizacijama koje pružaju podršku i socijalnim investitorima, razmotrićemo brojna ključna pitanja: kako unaprediti podršku razvoju socijalnih preduzeća u Srbiji i Centralno-istočnoj Evropi? Kako organizacije koje podržavaju socijalna preduzeća i socijalni investitori u regionu mogu raditi zajedno na omogućavanju tog proboja? Koja inovativna i održiva rešenja već postoje u regionu? U radnom delu konferencije svoja iskustva izneće predstavnici uspešnih organizacija koje podržavaju socijalna preduzeća i impakt investitori kao što su Euclid Network, Global Social Entrepreneurship Network, Erste Bank i drugi.

Godišnja konferencija FSI pruža uvid u trendove i najnovija dostignuća u sferi socijalnog preduzetništva, društvenog uticaja, održivosti civilnog sektora, društvenom finansiranju, investiranju u socijalna preduzeća, među-sektorskim partnerstvima i drugim mehanizmima podrške socijalnim preduzećima u Srbiji i zapadnom Balkanu.

Forum socijalnih inovacija je najveći godišnji događaj posvećen socijalnom preduzetništvu i održivosti civilnog društva u Srbiji. Konferencija je započeta 2014. godine, kao deo šireg napora Smart Kolektiva za promovisanje socijalnog preduzetništva kao alata za društvene i ekonomske promene. Do sada je konferenciju posetilo više od 500 lidera iz civilnog, privatnog i javnog sektora, uz učešće preko 80 govornika iz 16 zemalja.

Za prijavu i sve dodatne informacije kontaktirajte kancelariju Smart kolektiva putem mejla office@smartkolektiv.org ili telefona: +381 11 2659 700.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link