UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP FOP aktuelnosti Mala i srednja preduzeća Tržište Vesti Životna sredina

Objavljen poziv za mala i srednja preduzeća iz Zlatiborskog regiona

1 min read
Podeli
Šampioni održivosti

Beograd, 25. novembar 2020. godine – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv objavili su poziv za učešće u programu ,,Šampioni održivosti”, u okviru projekta ,,Održivi razvoj za sve” . Cilj programa je jačanje kapaciteta poslovnog sektora, a posebno malih i srednjih preduzeća i usklađivanje njihovih poslovnih praksi sa ciljevima održivog razvoja.

Program je namenjen preduzećima koji žele da unaprede svoje poslovanje kroz unapređenje održivih praksi, steknu dodatnu reputaciju u domaćoj i inostranoj poslovnoj zajednici, povežu se sa liderima održivosti i uvide na koji sve način mogu da ostvare dodatne prednosti kod potrošača, klijenata, finansijskih institucija, potencijalnih investitora i poslovnih partnera.

Program podrške za mala i srednja preduzeća podrazumeva obuku, mentorstvo, promociju i umrežavanje sa poslovnom i društvenom zajednicom. Rok za prijavu zainteresovanih preduzeća je 30. novembar 2020. godine.

Više informacija nalazi se u pozivu koji možete preuzeti ovde: Poziv za preduzeća. Prijava za program vrši se preko sledećeg linka: https://www.emailmeform.com/builder/form/65N3anKTi9GrJ8Sg.

Program podrške za mala i srednja preduzeća „Šampioni održivosti“ organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u okviru projekta „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju vlade Švajcarske i Nemačke a implementira Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Partneri na projektu su Fondacija Ana i Vlade Divac, Centar za visoke ekonomske studije, Beogradska otvorena škola, Fondacija centar za demokratiju, Timočki omladinski centar i Beogradski fond za političku izuzetnost. Tehnička podrška projektu od strane Smart kolektiva usmerena je na jačanje kapaciteta kompanija i usklađivanje njihovih poslovnih praksi sa ciljevima održivog razvoja.

Tagovi:

Može vam se svideti

Ostavite komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link