UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Održan sastanak rukovodstva Foruma za odgovorno poslovanje

1 min read
Podeli

Beograd, 24. januar 2018. – U prostorijama kompanije članice Vip mobile, danas je održan prvi sastanak rukovodstva Foruma za odgovorno poslovanje,u 2019. godini. Domaćin sastanka bio je Dejan Turk, Predsednik mreže Forum za odgovorno poslovanje i CEO kompanije Vip mobile.

Na prvom delu sastanka predstavljene su sprovedene aktivnosti i ostvareni rezultati u protekloj godini, dok je drugi deo sastanka bio posvećen usvajanju okvira godišnjih aktivnosti za 2019. godinu, pregledu obnovljenih strateških smernica za dalji razvoj mreže, kao i razmatranju tema kada su u pitanju zakonske i regulatorne inicijative.

Organi upravljanja u Forumu za odgovorno poslovanje su Predsedništvo, Upravni odbor i Izvršni direktor. Kroz učešće u radu Predsedništva članice postavljaju strateški okvir i definišu pravce rasta i razvoja mreže, dok kroz angažovanje u radu Upravnog odbora članice imaju priliku da učestvuju u kreiranju plana aktivnosti, donošenju odluka i preporuka, kao da pokreću konkretne inicijative i teme. Predsedništvo i Upravni odbor čine predstavnici najvišeg menadžmenta kompanija članica, koji se biraju na osnovu glasova svih kompanija članica na period od 3 godine.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link