UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP

Održan sastanak Upravnog Odbora Foruma poslovnih lidera

1 min read
Podeli

Beograd, 20. avgust 2013. godine– U prostorijama Smart kolektiva održan je sastanak upravnog odbora Foruma poslovnih lidera Srbije. Sastanku su prisustvovale Olja Stojanović, direktorka za odnose s javnošću i komunikacije u Coca-Cola Hellenic, Dragana Roter Crkvenjakov, rukovodilac Korporativnih komunikacija u Vip mobile i Aleksandra Nenadović, direktorka sektora komunikacija u Societe Generale Banka Srbija.

Na sastanku je usvojen plan aktivnosti za poslednji kvartal ove godine. Članovi U.O. dali su smernice ne samo za planirane aktivnosti, nego i ideje i predloge za unapređenje rada, bolju povezanost članica i širenje mreže. Predstavljeni su rezultati ulaganja kompanija članica FPL u lokalnu zajednicu, radno okruženje i zaštitu životne sredine u 2012. godini čija promocija u javnosti nas očekuje u oktobru. Razmotreni su format i teme najrelevantijeg CSR događajaja u zemlji, godišnje konferencije „CSR Forum” koja je zakazana za 3. decembar.

Jedna od tema sastanka bio je novi vizuelni identitet FPL, na kome članovi UO rade zajedno sa komunikacijskim timom administratora poslednjih nekoliko meseci sa ciljem još boljeg predstavljanja vrednosti i ciljeva kojima mreža teži. Novi vizuelni identitet biće predstavljan u narednom periodu.

Posebna tema sastanka bila je priprema godišnje skupštine svih članova na kojoj će biti predstavljeni rezultati rada u proteklom periodu i plan aktivnosti za naredni period, a koja je posebno značajna jer će ovom prilikom biti izabran i novi Upravni odbor Foruma. Kompanije članice Foruma kroz angažovanje u radu U.O. imaju priliku da učestvuju u pokretanju konkretnih inicijativa, kreiranju plana aktivnosti i pravaca razvoja mreže. Smart kolektiv kao administrator Foruma osigurava svakodnevno funkcionisanje, sprovođenje plana aktivnosti, pruža podršku članicama i brine o zastupljenosti Foruma poslovnih lidera Srbije u javnosti.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link