UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Poziv za volontere: Postani deo „CSR Forum Crew“

2 min read
Podeli

Beograd, 2. novembar 2017. – Postani deo ekipe „CSR Forum Crew“ i stekni jedinstveno teorijsko i praktično iskustvo u organizaciji najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju u zemlji.

Tražimo tim volontera zainteresovanih da se profesionalno usavršavaju, koji će pružati logističku podršku konferenciji i preuzeti niz odgovornih zaduženja.

Kao deo “CSR Forum Crew” imaćete priliku da naučite više o konceptu društveno odgovornog poslovanja, zašto je on važan i kakvo je trenutno stanje u Srbiji i svetu. Pored toga, steći ćete vredno profesionalno iskustvo u organizaciji događaja, radeći zajedno sa dinamičnim timom stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u ovoj oblasti.

Prvi deo volonterskog angažmana jeste teorijski uvod u koncept CSR-a, dok drugi deo podrazumeva učešće u organizaciji i koordinaciji aktivnosti samog događaja. Po završetku vam nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Vaše prisustvo biće potrebno:

  • 29. novembra 2017. od 17h do 18.30h – Uvodno predavanje i međusobno upoznavanje
  • 05. decembra 2017. od 13.30h do 15h – Brifing sastanak i podela odgovornosti
  • 07. decembar 2017. od 08:30h do 18:00h – CSR Forum

Prvi deo konferencije, osmog CSR Foruma, održaće se 07. decembra 2017. u Narodnoj biblioteci Srbije, Skerlićeva ulica br.1,  dok će drugi deo biti održan u Hotelu Crystal, Internacionalnih brigada br. 9, Beograd.

CSR Forum je celodnevni događaj koji organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv, i predstavlja platformu za promociju aktuelnih rešenja i trendova u oblasti društveno odgovornog poslovanja lokalnom biznisu, privatnom i civilnom sektoru u Srbiji. U sklopu CSR Foruma održava se i izložba proizvda socijalnih preduzeća.

Više o CSR Forumu možete pogledati na stranici odgovornoposlovanje.rs

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se popunjavanjem kratkog formulara ispod teksta ili putem linka: ovde.

Rok za prijavu je 17. novembar 2017. godine.

O kandidatima koji će biti pozvani da se priključe timu, biće odlučeno do 22. novembra, na osnovu motivacije za učešće.

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link