UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Poziv za kandidaturu za članove Upravnog odbora Foruma

1 min read
Podeli

Beograd, 5. oktobar 2015. – Forum za odgovorno poslovanje raspisao je poziv za kandidaturu za članove Upravnog odbora (četiri člana). Upravni odbor  je izvršni organ Foruma sastavljen od 5 članova. Članovi UO biraju se na mandat od 3 godine prostom većinom glasova kompanija članica na godišnjem sastanku ili elektronskim putem. Funkcije članova UO su dobrovoljne i neplaćene.

Kroz angažovanje u radu Upravnog odbora članice imaju priliku da učestvuju u kreiranju plana aktivnosti, definisanju pravaca razvoja mreže i pokretanju konkretnih inicijativa, kao i priliku da dodatno pozicioniraju sebe i svoju kompaniju preuzimanjem liderske uloge kada je društveno odgovorno poslovanje u pitanju. Doprinos razvoju Foruma kroz učešće u radu Upravnog odbora do sada su dali posvećeni pojedinci iz kompanija: Atlantic grupa, British American Tobacco, Coca-Cola Hellenic, Državna Lutrija Srbije, Erste Banka, Holcim Srbija, KPMG, Phillip Morris, Societe Generale Banka, Telekom Srbija, Telenor, U.S. Steel, Vip mobile.

Za člana UO mogu se kandidovati zaposleni u kompanijama članicama koji obavljaju funkciju koja pripada ili direktno odgovara najvišem menadžmentu kompanije, i koja uključuje odgovornosti iz domena društvene odgovornosti.

Kandidature koje sadrže radnu biografiju i motivaciono pismo kandidata podnose se elektronskim putem na i-mejl adresu: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs. Rok za podnošenje kandidatura je: 23. oktobar 2015. godine.

Za sve dodatne informacije možete  kontaktirati Kancelariju putem i-mejla: kancelarija@odgovornoposlovanje.rs ili telefona: + 381112659700.

 

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link