Proverite kvalitet stručne prakse u vašem preduzeću uz pomoć jednostavnog online alata

Beograd, 30. januar 2019. – Forum za odgovorno poslovanje zajedno sa partnerima iz 12 evropskih zemalja učestvuje u projektu EU Talent podržanom od strane Evropske unije preko programa Erasmus+, kome je fokus upravo na promociji kvalitetnih stručnih praksi u malim i srednjim preduzećima.

EU talent namenjen je malim i srednjim preduzećima koja žele da se upoznaju sa prednostima stručnih praksi, pospeše interne procese kroz partnersku i ekspertsku razmenu mišljenja i iskustava, žele da povećaju vidljivost svog brenda ili budu deo dijaloga o politikama na nacionalnom i evropskom nivou.

U okviru ovoga projekta nastala su i neka praktična rešenja, a o čemu se radi objasnila nam je Teodora Pasulj, koordinatorka projekta EU talent, ispred Foruma za odgovorno poslovanje:  „Sva zainteresovana preduzeća kvalitet stručne prakse mogu proveriti vrlo jednostavno preko online alata za procenu koji se nalazi na sajtu eutalent.org. Popunjavanje upitnika koji je dostupan i na srpskom jeziku nudi mogućnost procene kvaliteta stručnih praksi, kao i poređenje rezultata sa prosekom u drugim kompanijama. Ovo može biti vrlo koristan alat kako za procenu, tako i inspiracija i podsticaj za različita unapređenja”.