UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Prvo istraživanje CSR menadžera u Centralno-Istočno evropskim zemljama

1 min read
Podeli

Beograd, 30. jul 2015. – Prvo istraživanje CSR menadžera u Centralno-Istočno evropskim zemljama usmereno na procenjivanje trenutnog stanja CSR-a i održivog razvoja u ovoj regiji pokrenuo je Forum za odgovorno poslovanje iz Poljske, preduzeće za revizuju i konsalting Deloitte i istraživačka agencija PBS, zajedno sa Forumom za odgovorno poslovanje iz Srbije kao lokalnim partnerom u Srbiji.

Istraživanje je prilika da se sakupe iskustva i stavovi o izgledu razvoja CSR-a i održivog razvoja u našoj zemlji u narednom periodu. Rezultati istraživanja biće predstavljeni kao sveobuhvatan izveštaj 20. oktobra 2015. u Varšavi. Ovaj događaj označiće početak komunikacionih aktivnosti u Centralno-Istočno evropskim zemljama koje će dalje biti promovisane u saradnji sa lokalnim predstavništvima Deloitte i partnerima u svakoj državi. Sledeće države će učestvovati u istraživanju: Albanija, BiH, Bugarska, Hrvatska, Češka republika, Estonija, Letonija, Litvanija, Makedonija, Crna Gora, Poljska, Srbija, Rumunija, Slovačka i Slovenija. Svaka država koja bude imala dovoljan broj odgovora dobiće i odvojen izveštaj sa njihovim podacima  i izveštaj sa podacima za Centralno-Istočno evropske zemlje.

Poziv za učešće u istraživanju otvoren je za sve CSR menadžere u Srbiji. Za više informacija kontaktirajte Milicu Mišković, projektnu koordinatorku Foruma za odgovorno poslovanje Srbija na imejl adresu: milica@smartkolektiv.org , ili Ninu Stojić, koordinatorku komunikacija i biznis razvoja u Deloitte Serbia na imejl adresu: nstojic@deloittece.com.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link