UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Održivi razvoj Ostalo Vesti

Najava konferencije „Kako ciljevi održivog razvoja podstiču ekonomski rast u Republici Srbiji”

1 min read
Podeli

Beograd, 26. oktobar 2017. – Globalni dogovor UN u Srbiji, u saradnji sa patnerima – Privrednom komorom Srbije, Kabinetom ministra bez portfelja zaduženog za demografiju i populacionu politiku, UN stalnim koordinatorom u Srbiji, organizuje konferenciju na temu Kako ciljevi održivg razvoja podstiču ekonomski rast u Republici Srbiji koja će se održati 31. oktobra u Privrednoj komori Srbije, Terazije 23, sa početkom u 12h.

Cilj konferencije je da proširi svest o obavezama Srbije u vezi sa Agendom 2030, kao i da poveže različite aktere iz javnog, privatnog i nevladinog sektora koji mogu da doprinesu ostvarenju Ciljeva održivog razvoja u Republici Srbiji, uz poseban osvrt na mogućnosi za finansiranje Ciljeva.

U uvodnom delu konferencije govoriće Zoran Vujović, potpresednik Privredne komore Srbije, Slavica Đukić Dejanović, ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku, Karla Herši, UN stalni koordinator u Srbiji i Mirjana Pavlović, predsednica UO Globalnog dogovora u Srbiji iz kompanije KPMG.

Na temu iskustva i buduće implementacije održivg razvoja govoriće Tijana Koprivica, član UO Globalnog dogovora iz kompanije Delta Holding i Žarko Petrović iz UNDP-a.

Moderator panela biće Siniša Mitrović iz Privredne komore Srbije i član Upravog odbora Globalnog dogovora u Srbiji.

Preuzmite agendu događaja.

Potvrdu učešća možete dostaviti najkasnije do petka, 27. oktobra 2017. putem mejl adrese: kvalitet@pks.rs.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link