UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Osvojite ulaznicu za Slush – predstavite svoju ideju na lokalnom takmičenju

2 min read
Podeli

Beograd, 23. avgust 2017. – Ukoliko razvijate originalna i održiva rešenja za goruća pitanja, imate iskustvo i potencijal za rast, veštine i želju da postignete uspeh, poslovnu ideju koja je privukla interesovanje, ali ste i dalje u ranoj fazi razvoja ili je vaš prototip u radnoj fazi – vi ste idealni kandidat za lokalno Slush takmičenje koje će biti održano 6. septembra u Beogradu u Naučno-tehnološkom parku „Beograd“.

Ambasada Finske u Republici Srbiji i Fond za inovacionu delatnost vas pozivaju da se prijavite za lokalno Slush takmičenje, predstavite svoje ideje u oblasti održivih inovacija i time se kvalifikujete za učešće u programu Slush Global Impact Accelerator i na konferenciju Slush 2017 koji se održavaju u novembru i decembru u Helsinkiju.

Prijavite se do 1. septembra 2017. godine putem linka: Aplikacioni formular

Za sve dodatne informacije i pitanja, slobodno nas kontaktirajte na slush@inovacionifond.rs

Šta je Slush?

Slush je dvodnevna konferecija namenjena startap kompanijama – jedna od najvećih te vrste u Evropi. Na ovom skupu startapi imaju priliku da predstave svoje ideje međunarodnim investitorima i stručnoj javnosti. Prošle godine ova dvodnevna konferencija je okupila 17,5 hiljada posetilaca iz 130 zemalja, uključujući više od 2.300 startapa i 1.110 investitora. Ove godine konferencija Slush se održava 30. novembra i 1. decembra.

Šta je Slush Global Impact Accelerator?

U partnerstvu sa Ministarstvom spoljnih poslova Finske i međunarodnim organizacijama, među kojima je i Fond za inovacionu delatnost u Srbiji, Slush Global Impact Accelerator (GIA) organizuje program podrške osnivačima startapa u razvijanju poslovnih ideja, uspostavljanju mreže kontakata, povezivanju sa investitorima i potencijalnim partnerima, kao i predstavljanju svojih proizvoda na Konferenciji Slush. Program obuhvata rad sa mentorima pre Konferencije i lokalni pripremni program (boot camp) u periodu od 22. novembra do 2. decembra. Prošle godine u programu je učestvovalo 40 startapa iz 21 zemlje. Sve troškove puta i boravka snosi finski organizator.

Šta dobijaju učesnici Programa Slush Global Impact Accelerator?

•  Onlajn program pre-mentorskog rada za sve odabrane učesnike;

•  Pripremni program (boot camp) u Helsinkiju;

•  Praktične tematske radionice za unapređenje poslovnih veština sa vodećim međunarodnim stručnjacima;

•  Povezivanje sa srodnim kompanijama iz iste industrije;

•  Učešće na Konferenciji Slush 2017.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link