UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Otvoren košarkaški teren “Dejan Bodiroga“ u Zrenjaninu

1 min read
Podeli

Zrenjanin, 18.06.2015. – Obnovljeni košarkaški teren kod Motela Ada Šumica u Zrenjaninu, svečano je otvoren u prisustvu predstavnika kompanije Mozzart i članova porodice našeg proslavljenog košarkaškog reprezentativca Dejana Bodiroge. Tom prilikom, članovima porodice Bodiroga je uručena zahvalnica na podršci akciji, jer se obnovljeni teren zove upravo po nekadašnjem kapitenu našeg nacionalnog tima. Ovo je prvi od ukupno sto terena koje će širom Srbije obnoviti kompanija Mozzart u okviru društveno odgovorne akcije “100 terena za jednu igru”.

U slavu magične igre pod obručima a sa željom da tereni sa kojih su do košarkaških visina poleteli Đorđević, Teodosić, Bodiroga, Raduljica, Bogdanović i drugi budu spremni da iznedre nove šampione, kompanija Mozzart je pokrenula ovu akciju. Tereni za obnovu, mogu se predložiti putem sajta www.deotvogzivota.com

Sve što je potrebno, jeste da se fotografije terena postave na sajt a kompanija Mozzart će preduzeti preostale ostale neophodne korake.

Prvi obnovljeni teren, poneo je ime Dejana Bodiroge. U danima pred nama možemo očekivati nova otvaranja u gradovima širom naše zemlje.

Akcijom obnove 100 košarkaških terena, Kompanija Mozzart želi da pošalje poruku o važnosti sporta, zdravog života, rekreacije i ferpleja.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link