UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Ostalo Vesti

Raspisan konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju

1 min read
Podeli

Beograd, 17. septembar 2015. – Trag Fondacija, uz podršku Evropske unije, Balkanskog fonda za demokratiju i u partnerstvu sa USAID, raspisala je deveti konkurs za VIRTUS nagradu za filantropiju.

Konkurs je otvoren za sve domaće i strane kompanije, korporacije, javna i državna preduzeća, mala i srednja preduzeća, medijske kuće, korporativne fondacije i pojedince. Neprofitne organizacije, javne ustanove i organi uprave nemaju pravo prijave, ali imaju pravo nominovanja kandidata za nagradu. Rok za prijem prijava je 22. oktobar 2015. godine.

Ceremonija proglašenja dobitnika biće održana u Beogradu, u drugoj polovini januara 2016. godine. O dobitnicima nagrada odlučivaće nezavisni žiri koji čine ugledni pojedinci i stručnjaci iz sveta privrede, civilnog sektora, medija i marketinga.

Svrha VIRTUS  nagrade  je da prepozna i javno istakne kompanije, preduzeća i pojedinačne darodavce koji na strateški način dugoročno podržavaju razvoj zajednica i tako daju najbolji primer drugima. Jedan od ciljeva nagrade je da dalje promoviše i stimuliše filantropiju u našoj zemlji kako bi se što veći broj kompanija i pojedinaca u budućnosti uključio u slične korisne programe ili akcije.

Trag fondacija prisutna je u Srbiji od 1999, najpre kao britanska dobrotvorna organizacija, a od 2004. kao domaća fondacija. Do juna 2013. godine Trag fondacija je radila pod imenom Balkanski fond za lokalne inicijative (BCIF). Trag fondacija podstiče ljude da se aktivno uključe u poboljšanje života u mestima u kojima žive.

Dodatne informacije, detaljni uslovi konkursa i prijavni formulari dostupni su na zvaničnom internet sajtu VIRTUS nagrade www.tragfondacija.org/virtus.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link