UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Budi jedan od koordinatora na volonterskoj akciji Naš Beograd

2 min read
Podeli

Beograd, 30. april 2017. – Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju studente da se prijave i priključe timu volontera koji će učestvovati u realizaciji tradicionalnog korporativnog volonterskog dana Naš Beograd kao koordinatori pojedinačnih volonterskih lokacija.

Kao koordinatori imaćete priliku da steknete vredno iskustvo u organizaciji događaja, da se upoznate sa radom organizacija i institucija koje svakodnevno doprinose ostvarenju društvenih ciljeva, kao i da se upoznate sa nekim od najuspešnijih kompanija koje posluju u Srbiji. Pored toga, imaćete priliku da naučite više o konceptu društveno odgovornog poslovanja i korporativnom volontiranju, kao inovativnom načinu ulaganja u zajednicu i učestvujete u vrednom uvodom predavanju i radionici.

Prvi deo volonterskog angažmana čini predavanje na teme: uvoda u koncept društveno odgovornog poslovanja (CSR-a), korporativnog volontiranja i praktične radionice. Drugi deo posvećen je pripremi za realizaciju koordinatorskih aktivnosti u okviru volonterske akcije i podrazumeva učešće na pripremnom sastanku, a potom organizaciju i koordinaciju volonterskih aktivnosti na dan akcije “Naš Beograd”. Po završetku vam nudimo potvrdu o obavljenom volonterskom angažmanu.

Vaše prisustvo biće potrebno:

  • 29. maja 2018. – Upoznavanje, uvodno predavanje i radionica
  • 05. juna 2018. – Brifing sastanak i podela odgovornosti
  • 09. juna 2018. – Volonterska akcija Naš Beograd

Naš Beograd je tradicionalna volonterska akcija koja okuplja zaposlene u korporativnom sektoru koji posvećuju jedan dan svojoj zajednici, kada se okupljaju da svi zajedno učine nešto dobro – urede javne površine, dvorišta i prostorije udruženja i ustanova, druže se sa decom bez roditeljskog staranja ili smetnjama u razvoju.

U Naš Beograd se do sada  uključilo više od 30 kompanija, angažovalo preko 3.000 zaposlenih da urade nešto dobro za svoj grad i direktno uticalo na poboljšanje kvaliteta života za preko 10.000 ljudi i dece. Volonterski dan Naš Beograd održava se u organizaciji Foruma za odgovorno poslovanje i Smart kolektiva, uz podršku kompanija članica Foruma. Više o Našem Beogradu možete pogledati veb sajtu Foruma za odgovorno poslovanje.  

Ukoliko ste radoznali, spremni da stičete nova znanja i razvijate svoj profesionalni portfolio, prijavite se popunjavanjem kratkog formulara koji se nalazi pri kraju ovog teksta.

Molimo vas da vaše prijave pošaljete najkasnije do 24. maja 2018. godine do 17.00h, a sva dodatna pitanja možete postaviti putem e mail adrese kancelarija@odgovornoposlovanje.rs.

Svi kandidati koji će biti pozvani da se priključe timu biće obavešteni mailom 25. maja 2018. godine.

Hvala Vam na izdvojenom vremenu i interesovanju!

 

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link