UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

Održivi razvoj Ostalo Vesti

Samit o ciljevima održivog razvoja u Briselu 23. maja

1 min read
Podeli

Beograd, 4. maj 2018. – CSR Europe, najavljuje drugu po redu konferenciju posvećenu ciljevima održivog razvoja, koja će se održati 23. i 24. maja 2018. godine u Briselu, u partnerstvu sa Evropskim poslovnim samitom.

Inspiracija za predstojeći samit proističe iz Cilja br. 17: Ojačati sredstva implementacije i revitalizirati globalno partnerstvo za održivi razvoj, a glavni fokus programa biće na transformaciji tržišta kroz partnerstva ka ispunjenu ciljeva održivog razvoja.

Na predstojećoj konferenciju pod nazivom “Upravljenje u promenljivom svetu: Evropa na čelu globalnih ekonomskih, socijalnih i političkih promena”, prisustvovaće 250 stručnjaka za poslovanje i politiku na visokom nivou, kao i udruženja, nevladine organizacije i akademski zvaničnici, koji će zajedno razmenjivati stavove o ulozi Evrope u svetu.

U 2 celodnevne detaljne diskusije, 2000 učesnika prisustvovaće debati o najrelevantnijim temama iz 2018. godine kao što su digitalizacija, e-trgovina, AI, trgovinske mogućnosti, SDG, inovacije i cirkularna ekonomija.

Za registraciju i više informacija, posetite stranicu samita. Registracija omogućava pristup konferenciji oba dana, 23. i 24. maja.

Pogledajte kompletan program Evropskog poslovnog samita ovde.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link