UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP Vesti

Javni poziv: Doniraj, pokaži svoju solidarnost 9. juna

1 min read
Podeli

Beograd, 01.  jun 2018. – Ove godine početak velike volonterske akcije Naš Beograd biće obeležen velikom humanitarnom aktivnošću u kojoj učestvuju svi volonteri, zaposleni i građani Beograda. Možete da pomognete tako što ćete donirati hranu ili sredstva za ličnu higijenu za sugrađane kojima nedostaje ono najnužnije.

Uključite se u ovu humanitarnu aktivnost kao volonteri Našeg Beograda i po dolasku na akciju ostavite svoje donacije ili prošetajte do Akademskog platoa i dajte svoj doprinos lepšoj sutrašnjici naših sugrađanima iz ugroženih socijalnih grupa.

Možete doneti:

– konzerviranu i fabrički upakovanu hranu: konzervirani pasulj, kukuruz, grašak; fabrički upakovana gotova jela; konzerviranu tunjevinu, mesni narezak; kandirano voće; dugotrajno mleko o,5 l; mleko u prahu, slatkiše…

 – sredstva za ličnu higijenu: vlažne maramice, higijenske uloške, sredstva za dezinfikaciju ruku, pasta za zube, četkica za zube, sapun, šampon, dezodorans…

Prikupljena sredstva namenjena su prodavcima časopisa LICEULICE, sugrađanima koji se suočavaju se s raznovrsnim problemima, od fizičkog i mentalnog invaliditeta, preko beskućništva, dugotrajne nezaposlenosti, borbe s bolestima zavisnosti ili su korisnici psihijatrijskih usluga.

Punktovi za sakupljanje nalaze se na Akademskom platou (kod Filozofskog fakulteta).

Akademski plato, subota, 9. jun 2018, od 10 do 14 sati.

Dobro došli!

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link