UČITAVANJE

Ukucaj za pretragu

FOP

Izabran novi Upravni odbor Foruma poslovnih lidera Srbije

1 min read
Podeli

Beograd, 11. oktobar 2013. godine- Na skupštini Foruma poslovnih lidera Srbije većinom glasova članica izabrani su članovi novog saziva Upravnog odbora Foruma poslovnih lidera Srbije.

Novoizabrani članovi Upravnog odbora su: Olja Stojanović, direktorka za odnose s javnošću i komunikacije u kompaniji Coca-Cola Hellenic, Dragana Roter, rukovodilac korporativnih komunikacija u kompaniji Vip mobile, Aleksandar Milošević, direktor komunikacija u kompaniji Holcim Srbija, Aleksandra Nenadović, menadžer odeljenja komunikacija, Societe Generale Banke Srbija, Marina Savić, rukovodilac korporativnih komunikacija Atlantic Grupe za Srbiju i Makedoniju.

Kroz angažovanje u radu Upravnog odbora članice imaju priliku da učestvuju u kreiranju plana aktivnosti, definisanju pravaca razvoja mreže i pokretanju konkretnih inicijativa, kao i priliku da dodatno pozicioniraju sebe i svoju kompaniju preuzimanjem liderske uloge u tretiranju prioritetnih tema društveno odgovornog poslovanja. Članovi Upravnog odbora biraju se na mandat od 2 godine.

„Upravni odbor kao svoj konstantni zadatak ima povećanje broja članica, jer se time uvećavaju ukupni kapaciteti naše organizacije za akciju u zemlji i inostranstvu. To podrazumeva da imamo uvid u sve oblasti društveno odgovornog poslovanja u Srbiji, da znamo šta pojedinačne kompanije rade i da se potrudimo da one najuspešnije dođu u Forum poslovnih lidera Srbije. Upravni odbor je posebno insistirao na ulasku domaćih kompanija, bilo da su u pitanju javna preduzeća ili privatne firme, koje su uspešno završile privatizaciju i nisu kontroverzne ni na koji način. Zadovoljni smo kvalitetom kompanija koje su nam se pridružile u poslednje tri godine, ali imamo i spisak firmi koje bismo rado videli u Forumu poslovnih lidera Srbije, tako da je na novom UO da ih motiviše da to i učine u narednom periodu.” izjavila je ovom prilikom Dragana Roter, članica Upravnog odbora Foruma poslovnih lidera Srbije.

Tagovi:

Može vam se svideti

DON’T MISS OUT!
Prijavite se na naš newsletter
budite u toku sa najsvežijim CSR aktuelnostima u Srbiji i regionu! 
Prijava
Give it a try, you can unsubscribe anytime.
close-link